Hvem er du?

Dere er en hektisk småbarnsfamilie og dagens timer ikke strekker til. En ukentlig vask og noen til å ordne innkjøp og oppgaver som må gjøres på dagtid kan lette hverdagen.

Du er pårørende til en eldre som ikke har tid til den omsorgen den eldre trenger og fortjener. Alphas kan følge til lege, lage mat, eller hva det måtte være av både huslige gjøremål og sosiale aktiviteter.

Du har en helseutfordring eller skade som gjør at hverdagslige gjøremål ikke går opp. Jeg kan hjelpe med husarbeid og transport for å lette hverdagen, enten det er for en kortere eller lengre tid.

Dere skal arrangere bursdagsfest, konfirmasjon eller lignende og trenger bistand.

Du er en eldre som føler du trenger mer av sosiale aktiviteter og noen som har tid til deg. Vi kan gå på turer sammen, jeg kan kjøre deg til en venn/venninne eller ordne mat og hus til du får besøk. Jeg ønsker å gjøre hverdagen din enklere og mer innholdsrik. Det er mange i dag som ikke får dekket sine behov av det offentlige, og jeg vil gjerne være en god hjelper for deg både i og utenfor hjemmet.

Et av dine barn har nettopp blitt forelder. Du kan ikke hjelpe dem så mye som du skulle ønske. Kanskje du vil overraske med en husvask til mor og barn kommer hjem fra sykehuset, samt blomster og mat på bordet, eller andre små og store praktiske oppgaver mens den nye familien blir vante med hverdagen.

Du har en spesifikk liten oppgave der et ekstra par hender i en time eller to ville løst problemet, enten det er å henge opp gardiner eller kjøre møbler på fyllinga. Ingen oppgave er for liten.

Eller du kan rett og slett bare ønske litt hjelp i hverdagen.